Lina Lilja - Love, Sex and Life

Senaste inläggen

Av Lina Lilja - 9 februari 2010 11:32

Det är alltså bröst vi snackar om. Jag har alltid haft små bröst, A-kupa fram tills i våras när jag gick över på B- och C-kupa (beroende på storlekens storlek). De har alltid varit för små, man har sett kändisarna på tv och sedan tittat på sina egna och funderar hur fan de lyckas få till den snygga urringningen!? Sen inser man att man har typ 3 storlekar för små bröst för att få det att se snyggt ut...


Under hösten/vintern har mina bröst dragit iväg i storlek (kan bero lite på att jag har gått upp i vikt, men det är nog inte det enda som händer). Jag som knappt fyllt en C-kupa förut får nu knappt på mig en sådan utan måste köpa nya i D-kupa. Fattar ni, D! Men ärligt, lite glad är man att de växt. Tills man läser denna artikeln;

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6571386.ab


Jaha!? Så nu när mina bröst äntligen växt ikapp är de alltså för stora? Hallå, vart ligger logiken i det hela!? Jahapp, antagligen bara dra en djup suck, utnyttja det man har, och hoppas att trenden vänder snart. Någon mer vars kropp inte passar in i idealet? Någon som inte kan gå ut på stan och köpa kläder för att inget passar? Äsch, vad fan! Vi får sy våra egna helt enkelt - då kommer ALLA att sukta efter oss! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 februari 2010 11:54

Sitter här hemma, har halvtråkigt och funderar över livet. Ni undrar säkert vad jag gör hemma en måndag, men det var så att jag var ute och red igår när hästen stegrade sig och på något sätt lyckades jag sträcka ryggen. Eftersom jag jobbar i butik så blev jag hemma idag, ska ta lite promenader och så, men det blir nog bra inom några dagar. Det är sånt som man får räkna med när man håller på med hästar!


I alla fall så roar jag mig med tv:n och just nu sitter jag återigen och tittar på melodifestivalen från i lördags (inspelat). Självklart så spolar jag och lyssnar bara på låtarna jag tycker om, och jag gillar Jessicas låt mer och mer. Som alla vet så är hennes framträdande i årets melodifestival inte riktigt som det varit tidigare, så jag förfriskade minnet lite och kikade på hur hon sett ut tidigare.


När hon vann hela melodifestivalen tillsammans med Magnus Bäcklund under namnet Fame så hade hon en oskydlig blick, en halvkort klänning, uppsatt lugg och lite små höftrörelser. En rätt oskyldig flicka med andra ord. Året efter var klänningen kortare, håret stylat, och blicken hetare. Höfterna fortsatte att rulla.


Två år senare, år 2006, var hon med i melodifestivalen igen - men denna gången utan Magnus. Istället hade hon en stol som partner. Denna gången var det kortkorta shorts som gällde, en märklig urringning, vågigt hår, och stekhet blick. Tillsammans med stolen så gjorde hon en dans som, tja, var lite halvt porrig.... Stora skandaler blev det efter framträdandet av Kalla Nätter, men låten är trots allt bra, och det finns ingen som kan säga att de inte går igång på Jessicas sexiga dans, för jävligt snygg är hon!


Lika snygg är hon i år när hon tävlar med låten I Did It for Love, men det är nog det enda som inte har förändrats med Jessica sedan senast hon ställde upp i musiktävlingen. Kvinnan som tittar på mig genom tv-skärmen är vuxen och mogen, håret är uppsatt i en stram knut, låten är en härlig ballad, det finns inga höftvickningar under framträdandet, och hon visar otroligt lite hud! Men trots att hon har en lång klänning med släp, uppsatt hår, lite mindre smink och sjunger en ballad så etsar hennes sexiga blick kvar på hjärnan. Den våghalsiga tjejen i kortkort kommer aldrig att glömmas bort - och det hoppas jag inte att någon vill heller.


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 februari 2010 22:15

Naturligtvis såg jag Melodifestivalen, och det ska även skrivas om det! Jag tyckte att programledarna gjorde ett bra jobb. De var stiliga, snygga, roliga men utan att flamsa. Inledningen med Nanne, Charlotte och Sonja var grym! Och vad tyckte jag om bidragen då? Tja, det följer nedan =)


Bidrag nr. 1 Ola - Unstoppable

Härlig låt! Poppig, lätt att sjunga med i, lägger sig på gärnan. Showen var bra, och såg ni inte hur snyggt han lekte med micken? Kläderna var slappa men grymt snygga, även om jag saknar det lite längre håret.. Bra jobbat Ola, du förtjänade finalplatsen! (Och vem skulle inte vilja vara Natalie nu liksom??)

Ola och Unstoppable får 7 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 2 Jenny Silver - A Place To Stay

Totalt värdelös - förlåt, men så var det faktiskt. Kläderna såg ut som en Lady Gaga-wannabe, dansen vet jag inte var det var och man hörde knappt vad hon sjöng. Nä, ingen guldlåt direkt...

Jenny och A Place To Stay får 1 Lilja av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 3 Linda Pritchard - You're Making Me Hot-Hot-Hot

Här var det tufft att bestämma sig vem som var bäst, Ola eller Linda? Låtarna liknar varandra i stilen, och båda var grymt bra. Kläderna var snygga, paljetterna fanns där - och lika så fläkten. Det plus att texten träffade mig mer än Olas gjorde gav Linda den där halva poängen som gjorde att jag tyckte hon var bättre än Ola. Synd att hon inte gick vidare!

Linda får med sin låt 7,5 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 4 Pain Of Salvation - Road Salt

Dessa hade jag dömt ut i förväg, jag ogillade dem innan programmet ens börjat. Så tog han micken och började sjunga - och blev genast min favorit!! Lite segt blev det, kändes inte riktigt som låten började någon gång. Men kläderna fanns där, lite avslappnad stil sådär, och texten träffade mig som en kniv i hjärtat. UNDERBART! Nu hoppas vi på en finalplats!

Pain Of Salvation och Road Salt får 9 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 5 Anders Ekborg - The Saviour

Kändes gubbig och tråkig, även om själva texten funkade emellanåt. Men näää, den gick inte hem. Dock var det trevligt att se att dansarna inte behöver vara supersmala och skitsnygga för att platsa i Melodifestivalen!

Anders får av mig 4 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 6 Jessica Andersson - I Did It For Love

Favorit på förhand. Ursnygg och superbra sångerska. Även om jag saknar hennes våghalsiga stil med kortkorta shorts, jätteurringning, utsläppt hår och sexig dans så insåg jag idag att hon faktiskt är 37 år (något man absolut inte kan tro!!). Hennes nya stil gick hem oväntat lätt, lika snygg som vanligt, sången var überbra och även denna låt slog mig i hjärtat. Önskar att hon fått en finalplats, men är glad att hon gick vidare i alla fall. Gillade klänningen skarpt också!!

Även Jessica och hennes låt får 9 Liljor av 10 möjliga - det gick helt enkelt inte att säga vilken som var bäst.

 

Bidrag nr. 7 Frispråkarn - Singel

Rapp är inte min grej. Överraskande bra, men långt ifrån bra. Mer finns det inte att säga...

Han får för sin låt 2 Liljor av 10 möjliga.

 

Bidrag nr. 8 Salem Al Fakir - Keep On Walking

Även denna låt hade jag dömt ut i förväg. Salem är inte min favorit, men för tredje gången så fick mitt hjärta ett slag! Var inte överförtjust i den första svängen, och inte blev jag överlycklig över att han gick vidare direkt till finalen, men för varje gång jag hörde han blev han bättre och jag måste känna mig besegrad. Och vem kunde motstå den gulliga lilla pojkstilen han hade när han vunnit? Så glad han var!!

Salem får med sin låt 8 Liljor av 10 möjliga.

 

Som ni ser var det jämt i toppen, fruktansvärt jämt. Och hög standard på låtarna var det också, absolut låtar som i framtiden kommer att rulla i CD-spelaren! Överlycklig är jag i alla fall att melodifestivalen dragit igång. Det blir ljusare, varmare och allt lyser i glitter, glamour och härliga låtar. Kan det bli bättre?


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 31 januari 2010 18:24

Dagarna går, tiden rullar på, och jag är i den åldern då det är dags att börja tänka på min framtid. Framför allt med tanke på att jag ska välja gymnasium imorgon(!). Jag har alltid varit en människa som siktar högt. Jag har bra betyg och sedan några år tillbaka så har jag varit inställd på att bli advokat, men varför? Varför ska jag bli en högt avlönad advokat som bor på Östermalm i Stockholm, eller kanske till och med NY? Varför ska jag göra det, när jag trivs allra bäst här, med mina fyrfota vänner?


Jag insåg det idag när jag klev upp halv sex för att åka till stallet. När jag knappt hann gå på toa, och när jag åt lunch på stående fot. Jag älskar ju det här, det är här jag vill vara! Jag hade en period i början på nian där jag funderade på att bli polis, men då fick jag direkt höra från många olika håll - både släkt, vänner och lärare - att jag inte skulle slösa bort min talang och mina betyg på ett sådant skityrke. Advokat skulle passa mig mycket bättre!! Jo, visserligen, men vad spelar det för roll om man inte är lycklig?


Det är många sådana här frågor jag står inför just nu, mitt i gymnasievalet. Man lever bara en gång, så det är bäst att göra det bästa av det livet. Visst skulle det vara kul att få bli advokat, men det känns inte jättelockande att spendera 12 år till i skolan för ett yrke som jag inte ens vet om jag kommer bli lycklig i!? Är det verkligen värt det? Varför inte bara fortsätta leva fattigt, i den värld jag vill vara. Med mina underbara fyrfota vänner och människorna runt omkring dem. Det är här jag trivs allra bäst - varför ge upp det?


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 24 januari 2010 15:45

Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er. Det mesta har löst sig, och det till det bättre, och när jag får tid över så blir det lite bloggande framöver =) Det blir nog inte lika mycket bloggande som förut, jag får inte ha den där stressen och pressen hängandes över mig att "shiet, nu har jag inte bloggat på hela dagen!! MÅSTE in på datorn!!!", utan jag bloggar när jag får tid helt enkelt. Med andra ord kommer det nog inte bli lika många uppdateringar men förhoppningsvis mer intressanta inlägg.


Så, vad har jag gjort då? Tja, livet rullar på. Har börjat skolan nu lite smått, vilket känns skönt. Rider massor och hänger lite med kompisar. Tar det lugnt, försöker ta reda på vad jag ska göra i framtiden och vad jag vill. Vi får väl se vad som sker helt enkelt =) Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 januari 2010 19:33

Har blivit väldigt dåligt bloggat senaste veckorna och jag ber väldigt mycket om ursäkt. Jag har väldigt mycket som pågår i livet just nu och jag känner att jag måste stanna upp och ta hand om mig själv lite så jag bestämde mig för en liten bloggpaus. Men oroa er inte! I will be back soon! Måste bara ta mig i kragen och få rätsida på mitt liv först. Ses snart!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 januari 2010 21:20

Nej, jag har varken glömt bort er eller tröttnat på er. Jag har lite mycket att tänka på bara....


Nu har vi i alla fall gått in i ett nytt år och ett nytt decenium. Ett nyårslöfte fick jag med mig in i det nya året, men än så länge är det hemligt. Dessutom så är det ju kring den här tiden av året som man ska skriva en fin nyårssammanfattning, men jag tycker vi skippar det och tittar framåt istället, what is past is past, right?


Så här ska mitt 2010 bli;

 • Jag ska inte bli olyckligt kär
 • Jag ska ta hand om mig själv
 • Plugga ordentligt när jag så småningom börjar skolan
 • Ta hand om de äkta vännerna - skita i de falska
 • Vara mig själv
 • Vara stolt över mig själv
 • Ta hand om bloggen
 • Vara frisk och nyttig
 • Träna så att jag blir snyggast på stranden!
 • Resa massor
 • Passa på att umgås med vännerna så länge de finns

Tja, det är vad jag kan komma på nu... Vad har ni för nyårslöften? Hur ska erat år bli? Höll ni förra årets nyårslöfte? För det gjorde inte jag kan jag ju tala om...


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 30 december 2009 11:12

Sitter och tittar på inspelade Idolavsnitt här hemma. Först var det "Best Moments of Idol 2009" eller vad det hette, och nu sitter jag och tittar på programet från 4 december, dvs. finalen innan den stora finalen. Som de flesta vet var ju Westlife där då, och det är ju heller ingen hemlighet att jag är helt förälskad i både dem och deras låtar.


Om någon lyckas få en av dem, eller ännu hellre alla fyra, att komma hem till mig, eller få mig till dem, och få dem att sjunga kärlekslåtar till mig, den personen som lyckas med det ska jag fan göra vad som helst med. Det är min våta dröm, att ha en privat spelning med Westlife. Nu får ni något att bita i!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010
>>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se